vineri, 29 septembrie 2017

Remediile homeopatice sunt eficiente : ADN-ul se poate "autoteleporta"




               O echipa de cercetatori condusa de medicul Luc Montagnier (laureat al premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicina in 2008), dupa numeroase cercetari, au ajuns la niste concluzii uimitoare : moleculele de ADN se pot "autoteleporta" sau "imprima" sub actiunea unui camp electromagnetic.
              "Ce am descoperit este faptul ca ADN-ul produce schimbari structurale in apa care persista si in cazul unor diluari foarte puternice si care duce la aparitia unor semnale electromagnetice pe care le putem masura....tot ce pot sa va spun este ca substantele puternic diluate folosite in homeopatie functioneaza" (Luc Montagnier).

Luc Montagnier
               S-au luat doua eprubete una continand fragmente de ADN iar cealalta apa distilata. Ambele au fost introduse intr-o bobina aflata intr-o incinta cu pereti metalici. Bobina a fost conectata la un generator de frecventa pe 7 Hz. Dupa 18 ore, in mod miraculos a fost detectat ADN si in eprubeta cu apa distilata. Acest fenomen a fost descris ca o "autoteleportare" sau "imprimare".
               Interesant este ca frecventa de 7 Hz este foarte apropiata de cea a Pamantului (Rezonanta Schumann) de 7,83 Hz.

  Frecventa de 7 Hz este asociata si cu :

- proiectia mentala si astrala;
- telekinezia;

Frecventa de 7,83 Hz este asociata cu :

- frecventa de rezonanta a cavitatii Pamant- Ionosfera;
- stari de comuniune cu energiile Pamantului;
- accelerarea invatarii;
- stimularea glandei pituitare;
- revitalizarea organismului;


               Deoarece intensitatea campului magnetic din experimentul lui Montagnier este mult mai mica decat cea a campului magnetic terestru (intre 1,2 - 1,4*10‾ 7 T fata de 6*10‾ 5 T), bobina a fost plasata intr-un recipient ecranat pentru a se evita interferenta cu campul magnetic al Pamantului. Masele gravitationale ale particulelor apei cu ADN si ale apei simple din cealalta eprubeta se reduc la valori cuprinse intre +0,159 mi0 si - 0,159 mi0. Atunci cand se produce asta, masele gravitationale devin imaginare iar particulele parasesc Universul nostru Real si ajung in cel Imaginar. Daca masele au acelasi semn interactiunea dintre ele va fi atractiva.


               Homeopatia este o ramura a medicinei alternative, in care pacientul este tratat cu substante diluate (granule, tincturi, solutii, unguente, globule, etc.) care in mod normal, nediluate, pot provoca oamenilor sanatosi simptome similare cu cele prezentate de catre pacient. Cuvantul homeopatie provine din gr. homoios = asemanator si pathos = suferinta. Deseori este numita si medicina viitorului.

Christian Samuel Hahnemann
               Cel care a pus bazele homeopatiei, Christian Samuel Hahnemann (1755-1843) a efectuat numeroase experimente cu remedii homeopatice, in majoritatea cazurilor el fiind cobaiul. In anul 1796, acesta publica o lucrare in care trateaza "principiul similitudinii" : acea substanta care determina anumite simptome cand este administrata unei persoane sanatoase, va vindeca simptome similare ale unei persoane bolnave, atunci cand este administrata in cantitati foarte mici obtinute prin diluari succesive din substanta initiala .
                Ideea de baza in homeopatie este aceea ca organismul trebuie ajutat sa se vindece singur. Asa cum am spus, remediile homeopate sunt substante diluate, preparate prin diluari succesive ale ingredientului activ. Cu cat remediul este mai diluat, cu atat el este mai eficient. Remediile pot fi preparate din substante naturale, minerale sau de origine animala.
                Prin diluarea si dinamizarea progresiva intr-o solutie, se obtin diferite potente ale unui remediu cu proprietati terapeutice. Acest proces se numeste potentare.


Se folosesc doua tipuri de unitati de masura :

- Scara "C", creata de Samuel Hahnemann , in care fiecare nivel reprezinta un factor de diluare egal cu 100.
Exemplu :  1C = 100 ( 1g substanta activa  diluat in 100g apa);
                 2C = 10000 (1g substanta activa diluat in 100g apa, repetat de doua ori);
                 3C = 1000000 (..., repetat de trei ori).
- Scara "D" (sau "X"), in care fiecare nivel corespunde unui factor de diluare egal cu 10.

Diferite unitati de masura folosite (click pe imagine pentru marire)
               Pentru majoritatea remediilor, Samuel Hahnemann a recomandat 12C, cea mai mare dilutie ce ar putea permite pastrarea a cel putin o molecula de substanta activa. Desi la dilutii foarte mari nu mai exista nici macar o molecula de substanta activa in solutie, homeopatii afirma ca remediul pastreaza "memoria" ingredientului sau amprenta sa energetica, iar efectul este astfel garantat. In urma dilutiei practic ramane doar informatia energetica a substantei active.
               Nu trebuie pierdut din vedere faptul ca omul este practic...energie, iar boala apare mai intai la nivel energetic !!! Remediile homeopatice actioneaza la nivelul fortei vitale stimuland organismul sa se vindece singur. Vindecarea se produce dinspre organul cel mai important spre cele mai putin importante, din interior spre exterior.


               S-a demonstrat stiintific in experimente, atat de catre Albert Ignatenko (doctor în filosofie si în medicina psihoinformațională) cat si de catre japonezul Masaru Emoto ca structura apei poate fi modificata si influentata de catre energia gandurilor pozitive si negative. Numai un singur cuvant, poate provoca modificari profunde in structura interna a apei.

Energia gandului poate modifica structura apei

Masaru Emoto

               Tratamentul homeopatic este individualizat, astfel ca diferiti pacienti cu acelasi diagnostic pot fi tratati cu remedii diferite. Cele mai raspandite remedii sunt cele sub forma de granule sau tablete de lactoza (un "vehicul" ce transporta informatia energetica) precum si cele injectabile (in punctele de acupunctura, unde densitatea energetica este foarte mare).
                In Romania homeopatia este recunoscuta de Ministerul Sanatatii. OMS nu sustine homeopatia in tratarea HIV, TBC, malarie, gripa si diareea la copiii mici.
                Desi este folosita la scara larga, homeopatia inca nu este acceptata de catre comunitatea stiintifica ce o considera la fel de eficace ca si un placebo.


                Potentele pot fi create si "electronic" utilizand dispozitivele radionice. Avantajul in acest caz este acela ca "semnaturile energetice" ale substantelor active pot fi "imprimate" direct pe un substrat solid sau lichid. Pot fi "imprimate" vitamine si minerale, cristale, alimente sau ingrasaminte.

Dispozitiv radionic folosit pentru potentare si copiere de remedii (spikeyboy.blogspot.com)
In Biblie ne sunt prezentate multe plante tamaduitoare cu efecte deosebite : 

- mirul si tamaia au aproape aceeasi valoare ca si aurul;
- graul si orzul;
- maslinul cu al sau ulei (Regele Solomon plateste constructia Templului cu ulei de masline, aprox. 440 000 litri) folosit in ulcer, diabet zaharat, etc.
- migdalul  si  scortisoara (antimicrobian, imunostimulator, afectiuni respiratorii);
- nardul (antiinflamator, antibacterian);
- cedrul (unul dintre cei mai laudati arbori din Biblie) - boli respiratorii, sedativ, stimulent tonic;
- musetelul (stari de oboseala, calmant);
- otet din mere diluat cu apa si ulei de masline (folosit ca remediu impotriva bolilor rinichilor si a celor de circulatie a sangelui);
- bananele (antidiuretic);
- mirtul (arbust cu miros foarte placut, apropiat de camfor si eucalipt);
- isopul (cicatrizant);
- vita de vie;
- nigella (bobul binecuvantat - utilizat pentru refacerea sistemului imunitar);
- anasonul (curatarea organismului de toxine);
- vanata alba (considerata un aliment sfant).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...