marți, 13 decembrie 2016

Incarcarea bioenergetica a organismului




               Bioenergia este un indicator nu numai pentru dezvoltarea integrala a organismului nostru, ci si baza acelor fenomene ce tin de stiinta parapsihologiei.
               Este imposibil sa te ocupi de practicarea tratamentului prin actiunea bioenergetica, telepatie, telekinezie, sugestie pshihoenergetica s.a.m.d. fara a cunoaste metodele de acumulare, distributie si întarire a bioenergiei. As vrea sa învatati doua exercitii foarte importante, de baza, în domeniul bioenergeticii. 


Exercitiul nr. 1 

               Permite amplificarea de câteva ori a bioenergiei organismului si, dupa cum arata cercetari îndelungate, prin aceasta se produce declansarea rezervelor interne ale organismului si autoregenerarea acestuia la nivel celular.

               Exercitiul se executa în picioare în "pozitia rugaciunii" sau sezând în "pozitia vizitiului" (Fig.1)

Fig. 1
-Când inspiram: ne închipuim ca miliarde de particule de energie cosmica, energia vigorii, vietii, sanatatii si longevitatii ajung la vârfurile degetelor deschizând ecluze bioenergetice (puncte biologic active). Senzatia este perceputa sub forma unor întepaturi usoare, curent slab, furnicaturi s.a.m.d.
-Când expiram: energia se trimite în interior si umple palmele. 
-Când inspiram: trimitem si mai multa energie spre vârfurile degetelor. 
-Când expiram: trimitem energia spre interior si umplem bratele pâna la coate. 
-Când inspiram: din nou trimitem energia spre ecluze la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: energia merge în interior, umple palmele, bratele pâna la coate, pâna la umeri.
-Când inspiram: luam si mai multa energie si o trimitem la vârfurile degetelor

-Când expiram: energia merge în interior, trece prin brate umple umerii si gâtul. 
-Când inspiram: luam si mai multa energie si o trimitem spre ecluzele deschise. 
-Când expiram: energia merge în interior, umple bratele, umerii, gâtul si de jos pâna sus fata. 

În paralel folositi formula de autosugestionare: "Fata se destinde, întinereste si straluceste cu o lumina mata si placuta". 
-Când inspiram: un flux si mai puternic patrunde prin vârfurile degetelor. 
-Când expiram: energia patrunde în interior, umple bratele, umerii, gâtul, umple chakra Ajna (de la baza conului pâna la vârf), umple fruntea. 
-Când inspiram: un flux puternic de energie patrunde la vârfurile degetelor

-Când expiram: energia trece prin brate, umeri, gât, fata (Ajna, Sahasrara), umple zona occipitala (centrul memoriei). 
In paralel folosim formula de autosugestionare: "Memoria mea este puternica, are o mare capacitate, retine tot ce-mi trebuie si pot sa-mi amintesc totul fara greutate". 
-Când inspiram: un flux mai puternic de energie patrunde la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: energia prin brate, umeri, gât, fata umple encefalul (cele doua chakre superioare) si coboara prin maduva spinarii pâna la coccis, vine în contact cu vârfurile conurilor tuturor chakrelor (Ajna, Vishudha, Anahata, Chakra Centrala, Manipura, Svadhisthana, Muladhara), le întareste. 
-Când inspiram: din nou un flux puternic de energie patrunde la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: energia prin brate, umeri, gât, fata, zona occipitala, patrunde la baza conului Vishudha si coboara prin bazele tuturor chakrelor, umple simultan toate organele interne si cele genitale, stimulând functionarea organelor si a chakrelor. 
-Când inspiram: un flux si mai puternic de energie patrunde la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: prin brate, umeri, gât, fata, zona occipitala, prin bazele conurilor tuturor chakrelor. prin toate organele interne si genitale, energia umple cu o unda moale picioarele pâna la talpi. 

              La sfârsit, dupa ce am acumulat energie prin inspiratie, o trimitem prin expiratie pe traiectul întregii scheme si umplem cu energie talpile, pe care se afla punctele biologice active ce corespund organelor interne. Dupa exercitiu, uniti bratele timp de 5-6 secunde.

Exercitiul nr. 2 - acumularea de energie


             Acest exercitiu este deosebit de folositor pentru cei, care se ocupa de tratamentul prin bioenergie, masaj, acupunctura, si, deasemenea, oamenilor cu un sistem nervos slab, supusi stressului. De regula, în timpul starii de stres are loc o eruptie a energiei din organism si un dezechilibru energetic. Daca învatati sa acumulati energie, atunci, în situatia de stres, se produce o completare a energiei din acumulatorul energetic si, astfel, echilibrul nu se destrama (fig. 2).

Fig. 2
             Exercitiul se executa în picioare în "pozitia rugaciunii" sau sezând în "poziti avizitiuiui", cu fata spre nord, ochii închisi. Se numara pâna la "sapte". 

-Când inspiram: se trimite un flux puternic de energie la vârfurile degetelor (ecluzele energetice). -Când expiram: "unu, doi, trei" simultan energia se transmite prin brate la baza conului chakrei Manipura (partea de jos a abdomenului), se însurubeaza în sensul invers acelor de ceasornic pâna în vârful conului (a 5-a  vertebra lombara). 
-Când inspiram: din nou, o cantitate mai mare de energie patrunde prin vârfurile degetelor. 
-Când expiram: "patru" energia se transmite la baza conului Manipura si se coboara trecând de centrul bazei conului Svadhisthana si apoi se trimite la baza conului Muladhara, încolacind-o în sensul invers acelor de ceasornic pâna în vârful conului (la coccis). 
-Când inspiram: se retine fluxul de energie si se trimite la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: "cinci" energia se trimite la Manipura, prin Svadhisthana, Muladhara (dupa schema anterioara) si se ridica pe coloana vertebrala pâna la vârful conului chakrei Anahata. 
Se rasuceste în sensul acelor de ceasornic spre Centrul bazei conului. 
-Când inspiram:'din nou, se preia energia si se trimite la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: "sase" energia se trimite la Manipura, se coboara prin Svadhisthana, Muladhara, mai departe, dupa schema spre Anahata si se ridica pe coloana vertebrala prin vârfurile conurilor Vishudha, Ajna pâna la Sahasrara.

             In acest moment, la cei care si-au însusit la perfectie exercitiul, apare în partea dreapta, la o distanta mica de corp, sub un unghi de aproximativ 45 de grade, o semiluna subtire de energie. -Când inspiram: se preia fluxul de energie si se trimite la vârfurile degetelor. 
-Când expiram: "sapte" energia, parcurgând întreaga schema, coboara prin bazele conurilor tuturor chakrelor din nou spre baza conului Manipura acumulatorul de energie interna si externa. 

            Celor carora le este greu sa asimileze aceste exercitii le propun varianta lor simplificata :

 Exercitiul nr. 1

            Luati "pozitia rugaciunii" cu fata spre nord. Închideti ochii, respiratie superficiala. Inchipuiti-va ca, în jurul vostru este o cantitate imensa de energie cosmica.

Fig. 3
-Când inspirati: trageti energia spre ecluzele energetice din vârfurile degetelor. Senzatii de întepaturi usoare, curent slab, furnicaturi s.a.m.d. 
-Când expirati: trimiteti energia înauntrul palmelor. 
-Când inspirati: preluati o cantitate mai mare de energie si trimiteti-o la vârfurile degetelor. 
-Când expirati: trimiteti energia înauntru, umpleti bratele pâna la coate. 
-Când inspirati: luati o cantitate si mai mare de energie si trimiteti-o spre vârfurile degetelor. 
-Când expirati: energia se propaga  în interior, umple palmele, bratele pâna la coate, pâna la umeri. 
-Când inspirati: luati din nou o cantitate si mai mare de energie si, trimiteti-o la vârfurile degetelor. 
-Când expirati energia patrunde în interior, trece prin brate, umple umerii si gâtul. 
-Când inspirati: luati o cantitate si mai mare de energie si trimiteti-o spre vârfurile degetelor. 
-Când expirati: energia patrunde în interior, umple bratele, umerii, gâtul si, de jos în sus, fata. In acest moment, dati mental comanda de autosugestionare: "Fata se destinde, întinereste; începe sa straluceasca cu o lumina mata placuta".  
-Când inspirati: un flux puternic de energie vine la vârfurile degetelor.

-Când expirati: energia patrunde în interior, umple bratele, umerii, gâtul, fata, fruntea.
În acest moment va autosugestionati: "Energia stimuleaza procesele mele creatoare, puterea mea creatoare creste". 
-Când inspirati: un flux si mai puternic de energie vine la vârfurile degetelor. 
-Când expirati: energia patrunde în interior prin brate, umeri, gât, fata, umple zona occipitala. In acest moment folositi autosugestia: "Memoria mea este puternica, si are o mare capacitate. Retin tot ce îmi trebuie si pot sa-mi amintesc totul fara greutate". 
-Când inspirati: un flux si mai puternic de energie patrunde la vârfurile degetelor. 
-Când expirati: energia patrunde în interior prin brate, umeri, gât, fata, umple encefalul si coboara prin maduva spinarii pâna la coccis. Sugestionarea mentala este: '"Fiecare celula a sistemului nervos central devine puternica, linistita si dirijata de mine. Sistemul nervos este linistit. Lucreaza într-un ritm sanatos".  
-Când inspirati: din nou, un flux de energie vine la vârfurile degetelor. Când expirati: energia prin brate, umeri, gât, fata, zona occipitala face o spirala' si coboara umplând toate organele interne si genitale. Sugestionarea mentala este: "Organele interne si organele genitale devin puternice, sanatoase. Toate si stemele lucreaza într-un ritm perfect sanatos".

-Când inspirati: un flux puternic de energie patrunde prin vârfurile degetelor. 
-Când expirati: energia, prin brate, umeri, gât, fata, zona occipitala, prin organele interne si genitale, umple pici oarele pâna la talpi cu o unda moale. 
-Comanda mentala este: "Picioarele sunt puternice, sanatoase, mobile" si, în final, dupa ce ati preluat energie prin inspiratie, trimiteti-o prin expiratie pe traiectul schemei si umpleti cu energie talpile, pe care se afla punctele active biologice corespunzatoare organelor interne.


              Pentru cei, care si-au însusit perfect exercitiile 1 si 2, le propun câteva exercitii deosebit de folositoare în tratamentul cu bioenergie. 

Amplificarea de la distanta a energeticii omului

            Una dintre cele mai simple metode consta în urmatoarele. Este necesar ca, în prealabil, sa se execute exercitiul 2, pentru a nu se produce epuizarea propriului sistem bioenergetic.               Pozitionati o persoana în fata voastra cu spatele la nord. Ridicati bratele si, dupa ce ati preluat mental din plexul solar un fascicol de energie, trimiteti-l în palme si executati o pasa pornind de la cap pâna la picioare (schema este: bratele se unesc deasupra capului si se despart pe ambele parti ale trunchiului). 
             Pasa se executa de trei ori.Apoi, închipuiti-va ca fiecare celula a organismului emite un flux puternic de energie având orientarea spre nivelul psihic: "Energia mea va fi usor receptionata, transformata si asimilata de catre persoana". 
            Apoi, timp de 7-8 sec. frecati (încalziti) energic palmele si, prin pase circulare, de la o distanta de 10-15 cm, transmiteti energia acoperind capul (3 sec.) simultan trunchiul si bratele (6 sec.) si, în final, picioarele (bratele lucreaza la nivelul plexului solar propriu, energia se transmite prin trei pase picioarelor pornind de sus în jos). 
            Când transmiteti energia, este de dorit sa va închipuiti ca persoana se scalda în raze de energie moale si placuta, care va aduce vitalitate, sanatate si bucurie persoanei respective. 
            În final energia trebuie întarita, deoarece se consuma o parte din energia dumneavoastra, organismul altei persoane transferând treptat energia dumneavoastra în a lui. Se unesc degetele mâinii drepte (degetul mare, aratatorul si cel mijlociu). La  o distanta de 5-10 cm de corpul persoanei, se traseaza cu degetele unite o linie verticala de la crestet, prin centrul capului, pâna la capatul trunchiului. Apoi, de la stânga la dreapta, la nivelul, sprâncenelor, pieptului, de la mamelonul stâng la cel drept, se traseaza o linie orizontala, coborând-o apoi pâna la apendice sub un unghi de 4 ori grade.

             Întarirea se poate executa de 3, 6, 9 ori. La femei întarirea se face dupa aceasta schema. La  barbati liniile orizontale se traseaza de la dreapta spre stânga si se coboara sub un unghi de 45 de grade spre partea opusa a trunchiului, (fig. 4).

Fig. 4
             Dupa sedinta de amplificare de la distanta a energeticii organismului, este necesar sa se execute exercitiul 2 pentru completarea energiei pierdute. În situatii extreme, când trebuie sa acordati un ajutor urgent, se poate face o încarcare rapida cu energie folosind pentru aceasta doua puncte active biologic HE-GU aflate pe brate (fig. 5)

 
Fig. 5
           Apasati cu degetele mari în acel asi timp punctele HE-GU si trimiteti energia prin bratul dumneavoastra drept în bratul stâng al celeilalte persoane, vizualizând mental energia si dând comanda: "Energia mea trece prin mâna stânga a pacientului, prin inima lui, mâna dreapta si apoi patrunde în mâna mea stânga". Încarcarea cu bioenergie se face de câteva ori timp de 10-15 secunde.                     
           Se obtine un circuit închis format din doua sisteme bioenergetice, unul mai slab, care a suferit o  întrerup ere, se conecteaza prin intermediul sistemului bioenergetic mai puternic la regimul normal de functionare

 Protectia bioenergetica

             Luând în consideratie faptul ca exista sisteme bioenergetice diferite în functie de puterea, frecventa radiatiilor si calitatea lor, trebuie sa cunoastem si sa stapânim metodele de autoprotectie a propriului sistem bioenergetic împotriva influentei exercitate de alte sisteme (care poate fi uneori negativa). Exista sisteme bioenergetice, care preiau sistematic energia din alte sisteme (vampirism energetic). Va propun un exercitiu, care creeaza o autoprotectie puternica:

Fig. 6
-Stati cu fata spre nord. 
-Ridicati bratele la nivelul capului si la numarul "sapte" preluati energia în zona palmelor. 
-Strângeti degetele de sapte ori ca si cum ati apuca energia din spatiu. 
-Bratul stâng (limitatorul) se îndoaie din cot la 45 de grade, se tine într-o parte la nivelul plexului solar cu palma înauntru. 
-Mâna dreapta cu degetele desfacute se ridica la nivelul fetei (distanta de la mâna la frunte este de 10-15 cm), se da anticipat comanda: "Acum voi crea sapte cilindri bioenergetici, care nu pot fi strapunsi". 
-Cu bratul drept, în sensul acelor de ceasornic,executati în jurul vostru sapte miscari circulare închipuindu-va ca formati cilindrii: primul, al doilea, al treilea s.a.m.d. 
-Apoi, uniti degetele mâinii drepte si închipuiti-va ca "sudati" cilindrii cu energia voastra precum cu un aparat de sudura si lipiti-i simultan de sistemul vostru bioenergetic. Efectuati "sudarea" cu bratul drept coborându-l treptat pâna la plexul solar. 
-Opriti bratul si trimiteti (mental) o raza de energie pâna la podea.

Recomand ca din timp în timp, o data pe saptamâna, cilindrii de energie sa fie înlocuiti, deoarece pe ei se acumuleaza informatia negativa.
Înlocuirea cilindrilor de energie se face în felul urmator. Se unesc degetele mâinii drepte, ca în exercitiul anterior, în timpul "sudarii", închipuiti-va, coborând bratul, ca energia voastra "dezlipeste" cilindrii.
"Dezlipind" în acelasi timp toti cei sapte cilindri, miscati bratul la nivelul capului în sensul invers acelor de ceasornic, ca si cum ati scoate primul învelis, al doilea, al treilea s.a.m.d. Dupa scoaterea fiecarui învelis energetic, se scutura palma mâinii drepte, iar dupa scoaterea ultimului învelis se scutura de trei  ori ambele mâini, aruncând informatia negativa.
            Dupa îndepartarea cilindrilor de energie, se creeaza imediat un nou învelis bioenergetic de protectie dupa schema deja cunoscuta.


 Albert Ignatenko - Cum sa devii FENOMEN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...