luni, 25 iulie 2016

Influenta formelor asupra oamenilor


Daca doriti sa intelegeti Universul, ganditi in termeni de energie, frecventa si vibratie.(Nikola Tesla)

              Conform fizicii cuantice totul in natura vibreaza. Datorita miscarilor electronilor in jurul nucleului atomilor, acestia sunt intr-o permanenta stare de vibratie. Stim ca orice corp (natural sau artificial) este format din molecule care contin la randul lor atomi ce...vibreaza. Cum si celulele corpului uman sunt formate din molecule, atomi, electroni, acestea au o frecventa de vibratie. Chiar si gandurile si emotiile se pare ca au o frecventa proprie de vibratie.


             Orice structura materiala naturala sau artificiala, orice forma, desen sau grafic vibreaza emitand unde (energii) numite unde de forma (unde datorate formei lor). Acestea ne influenteaza mai mult sau mai putin in functie de structura care le emite, mesajul transmis si modul de receptionare. Formele emit unde care pot genera influente benefice sau...malefice. Desi la prima vedere par a sfida unele legi ale fizicii si biologiei, experimentele realizate au demonstrat ca inca exista multe moduri prin care natura si fortele mentale pot actiona asupra materiei si constiintei.
             Cu totii cunoastem sentimentele si emotiile pe care le traim atunci cand intram intr-o constructie sacra (biserica, catedrala, templu, piramida, etc), atunci cand contemplam asupra unui simbol sau observam un desen ori un grafic mai deosebit. Indiferent de forma lor (plana sau tridimensionala) acestea pot actiona asupra subconstientului generand anumite stari si chiar modificari de comportament.


             Asa se explica de ce vrajitoarele si anumiti mediumi folosesc in incantatiile lor pentru a intra in transa sau a crea o conexiune cu persoana de contact diferite simboluri grafice sau cuvinte magice. La randul sau, crestinismul foloseste simboluri si constructii (biserici,catedrale) a caror forma genereaza unde benefice si creaza o stare de bine, calm, liniste, pace si conexiune cu divinitatea. Totusi, pentru ca aceste unde sa actioneze la un nivel superior sunt necesare indeplinirea unor conditii.
              Spre exemplu : pentru ca asupra noastra sa poata actiona o unda benefica intr-o biserica, este necesara in primul rand prezenta noastra acolo iar in al doilea rand receptionarea mesajului transmis de preot. Un medium sau o vrajitoare poate actiona asupra unei persoane folosind un obiect ce apartine acesteia (numit si martor), un grafic sau un simbol, alaturi de care se ataseaza scopul care se doreste a fi atins (o idee, o afirmatie, etc.)
             In urma unui studiu comparativ intre biserica si piramida, pentru a determina zona de infectie cea mai mare, cercetatoarea Marioara Godeanu, a ajuns la concluzia ca in altar nu exista bacterii infectioase. La icoana Maicii Domnului si iconostas exista foarte putine bacterii, insa sub policandrul cel mare (locul sub care se gaseste un cerculet, un hexagon sau un octogon) cantitatea de bacterii este aproape inexistenta iar incarcatura energetica este foarte mare.



             Pe langa graficele si simbolurile malefice exista si o serie de reprezentari benefice care pot crea asupra organismului o stare de bine. Ele sunt utilizate in special de catre radiestezisti si radionisti.
             Pasionati de radiestezie si radionica, fratii Servranx, Jean Louis Felix si Guillaume Jean au realizat numeroase experimente in care au studiat efectele magnetilor si a apei magnetizate, efectul de piramida, influentele desenelor si graficelor, influentele numerelor, influenta mentala, terapia prin cuvinte sau remedii artificiale. Unul dintre studiile principale a fost acela asupra graficelor active. Cartea Les Graphiques Servranx” cuprinde 64 de grafice in care sunt explicate efectele, utilitatile, cateva sfaturi si instructiuni de folosire.
             In cazul tuturor graficelor si formelor active, care vor fi desenate, confectionate sau printate pe coli A4, se vor adauga :

- martorul : un obiect al persoanei asupra careia se actioneaza - poate fi o proba biologica (o bucatica de unghie, un fir de par, o picatura de sange, etc.) sau nonbiologica.
- scopul : o idee sau o afirmatie scrisa pe o hartie, o bucata de hartie colorata pentru a transmite influentele culorii respective, un remediu homeopat, un fragment de planta pentru a transmite influentele acesteia asupra organismului, etc.



             Mai jos vom reda cateva grafice active folosite si elaborate atat de fratii Servranx cat si de alti radionisti si radiestezisti (Herrinckx, Chaumery, Monroy, Jacques La Maya, etc.) :

Forme plane

1. Rombul lui Herrinckx :

- este format din patru romburi  unele intr-altele avand in centru simbolul solar (un cerc cu un punct in mijloc)
- este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente grafice active
- este foarte utilizat in transmiterea influentelor benefice
- puterea de emisie depinde de numarul de romburi si de grosimea lor. Cu cat numarul este mai mare iar grosimea mai mica, cu atat eficienta creste.
- rombul trebuie obligatoriu orientat cu axa mare pe directia N-S a Pamantului
- martorul si scopul (idea-forta, afirmatia) se pune in centrul rombului


2. Solarul :

- este format din doua cercuri concentrice cu un punct in centru
- martorul se aseaza pe disc ocolind punctul central ce trebuie sa ramana liber
- nu are nevoie de orientare N-S



3. Magnetronul : 

- amplifica si emite undele
- emitator, receptor si detector
- ajuta la cautarile pe plan si harti
- amplifica anumite remedii



4. Magnetism vital :

- genereaza energie si stare de bine



5. Relaxare si somn :

- oboseala
- somn odihnitor
- permite utilizarea la distanta (graficul 2)



6. Psihoprotector :

- protectie impotriva atacurilor psihice
- gelozie
- invidie
- ura



7. Psihoinductor :

- induce idei pozitive si energii ale culorilor
- armonizeaza persoana cu scopul actiunii sale



8. Dinamizare :

- revitalizeaza produsele cosmetice
- revitalizeaza si da forta remediilor homeopatice



9. Selector psihologic :

- faciliteaza deciziile dificile



10. Scut :

- protejeaza impotriva atacurilor psihice
- 10 minute de folosire asigura 36 de ore de protectie



11. Succes si sansa : 

- dezvoltare psihica si intelectuala
- confort material



12. Decagonul :

- este amplificator universal
- stabilizator
- poate fi folosit singur sau in combinatie cu alte desene active



13. Vortexul : 

- este format dintr-un cerc central inconjurat de mai multe arcuri de cerc decalate ce produc un efect energetic foarte benefic
- nu are nevoie de orientare
- martorul se aseaza in centru
- actioneaza bland si in timp



14. Oscilantul : 

- este format de mai multe cercuri intrerupte
- martorii se aseaza in mijloc
- are nevoie de orientare N-S


15. Tabla patrata Amiens :

- emitator de unde de forma



Forme tridimensionale :

1. Piramida :

- necesita orientare N-S (una dintre fete trebuie expusa spre Nord)
- este un emitator radionic puternic difuzand vibratii colorate detectabile prin intermediul radiesteziei
- poate schimba calitatea produselor alimentare (diferite mancaruri, bauturi)
- modifia structura tesuturilor bolnave, starea de sanatate
- mumifica fructele, legumele
- ascute lamele de ras
- raporturile de proportii trebuie sa fie cat mai apropiate de cele ale piramidei lui Keops (de exemplu : 22,88 cm latura patratului, 14,56 cm inaltimea, suportul pe care se pun obiectele in interior : 4,85 cm)



2. Conul :

- baza si varful difuzeaza vibratiile pe care le emite
- necesita orientare N-S (prin plasarea unei bucati de banda magnetica sau a unui magnet intr-un loc oarecare al circumferintei cercului, dupa care se orienteaza spre polul Nord)
- foarte benefic in actiunile protectoare atunci cand cineva se simte agresat sau se afla intr-o ambianta nefasta



3. Eclator tridimensional :

- este un puternic generator de unde de forma
- poate fi dirijat catre un martor sau chiar direct catre persoana asupra careia se doreste a se actiona
- se poate construi din lemn sau carton ale carui parti vor fi lipite
- nu trebuie orientat N-S
- se decupeaza un suport de 30 cm pe 5 cm sub forma unui tub cu sectiunea patrata. Un patrat suplimentar va servi la inchiderea tubului la unul din capete. 14 patrate de 5 x 5 cm gaurite la mijloc vor fi lipite pe una dintre cele 4 fete ale tubului la o distanta de 2 cm intre ele.
- martorul si scopul se pune vertical, la capatul deschis.



Idei de retinut :

1. - pentru o actiune maxima trebuie sa existe un acord intre constient si subconstient iar dorinta sa corespunda unei nevoi reale si nu unui capriciu de moment
2. - nu se poate actiona asupra cuiva fara respectarea dorintelor acestuia si a liberului arbitru
3. - actiunea trebuie facuta avand o stare mentala pozitiva, relaxanta si increzatoare in reusita
4. - actiunile noastre de zi cu zi trebuie sa fie in acord cu scopul 
5. - scopul sau afirmatia scrisa trebuie sa fie la timpul prezent, credibila, fara comparatii, sa respecte liberul arbitru, pozitiva, sa contina cuvinte ce declanseaza emotii si sentimente (sigur, bun, rapid, satisfacator, etc) si sa nu exprime ceea ce nu doriti (nu scrieti afirmatii care contin cuvantul NU sau expresii negative de genul : sa scap, nici, sa nu sau niciodata


Tot ceea ce ne inconjoara, indiferent ca este material sau imaterial (fiinte, obiecte, ganduri, cuvinte, emotii, sentimente...) este energie. Energia este cea care creaza materia si cea care contribuie la obtinerea a ceea ce ne dorim.



Viața râde de tine atunci când ești nefericit… Viața îți zâmbește atunci când ești fericit… Dar, viața te salută atunci când îi faci pe alții fericiți…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...