duminică, 7 februarie 2016

Atlantis : manifestarea si materializarea rapida a gandurilor



           Manifestarea si materializarea gandurilor a preocupat omenirea din cele mai vechi timpuri. Gandul nu este marginit de timp si spatiu iar odata emis, calatoreste la infinit aproape instantaneu. Cu cat acesta depaseste mai usor un obstacol, cu atat el se manifesta mai rapid.
           Gandurile pot influenta oamenii din jurul nostru prin energia subtila pe care o au. Ele se pot materializa atat in bine cat si in rau... „gandurile sunt mama vorbelor si a faptelor. Cu cat ne controlam mai putin gandurile, dorintele, pasiunile, cu atat mai mult suntem supusi amenintarii de a fi doborati de forte inferioare, animalice si primitive. Fiecare gand se repercuteaza asupra subconstientului nostru, care il inregistreaza pentru a ne imbogati sau saraci vitalitatea, pentru a infrumuseta sau a ne distruge viata si intreg mediul inconjurator”(Michel Grenier).
           Materializarea gandurilor este cu atat mai rapida cu cat puterea vointei si a credintei este mai mare. La randul ei, vointa este ghidata de sentiment si ratiune. Biblia spune: După credinţa voastră, fie vouă!”; „Cere şi ţi se va da!”; „Adevărat vă spun că dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia «Mută-te!» şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă”.
           Rugaciunea este deasemenea un factor deosebit de important in materializarea gandurilor : „De aceea va spun ca, orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea”(Marcu 11:24).
In fiecare clipa atragem intamplari conform cu gandurile pe care le emitem. De aceea...aveti grija ce ganditi caci...gandul vostru...se poate materializa. Gandul este...energie. !!
           In calea materializarii gandurilor pot sta o serie intreaga de obstacole, insa exista totusi o cale rapida de a pune in rezonanta doua sisteme (de a face sa oscileze pe aceeasi frecventa de vibratie). Aceasta este radionica, una dintre stiintele de frontiera enigmatice...stiinta a rezonantei, stiinta manifestarii gandurilor. Radionica lucreaza prin intermediul dispozitivelor radionice.

Exista doua categorii de dispozitive radionice:
-dispozitive construite;
-dispozitive desenate.

           Dispozitivele construite sunt cu mult mai rapide si mai puternice decat cele desenate.Un astfel de dispozitiv radionic este prezentat de catre echipa de cercetare AIM Group, cu permisiunea careia redau urmatoarele randuri :
           AIM Group este un grup de cercetare din România care activează din anul 1982 în domeniul sănătății, terapiilor bioenergetice, stimulării cerebrale prin lumină și sunet și parapsihologiei. Aparatele AIMGroup sunt unice la ora actuală pe piața din România prin rezultatele pe care le produc asupra ființei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual și fizic.
           Dispozitivele realizate de Eugen Bîrgăoanu, liderul grupului, specialist în microscopie electronică și electronică medicală, acționează blând asupra organismului stimulând dinamizarea forței vitale, echilibrarea energetică, creșterea nivelului imunitar și declanșarea naturală a proceselor de vindecare.

Eugen Birgaoanu

           Studiile efectuate la Montauk in Statele Unite, au aratat clar ca daca un gand este mentinut constant un anumit interval de timp, acest gand se materializeaza. Experimentele facute la Montauk ( in care se crea un camp ce facea ca subiectul sa se poata focaliza doar asupra unui singur gand) au pus in evidenta ca daca un gand este manifestat doar o zecime de secunda el se manifesta fizic. Asta inseamna ca in realitate oamenii nu sunt capabili sa se gandesca la un lucru nici macar aceasta zecime de secunda in mod continuu. Este evident de ce nu toti oamenii sunt bogati, sanatosi, fericiti, etc. Gandurile impuse constient sunt efemere, ele nu tin acel 0,1 secunde, in schimb engramele subconstiente sunt cvasipermanente.
            De exemplu cineva isi doreste sa fie bogat dar in realitate el are interior convingeri care nu il ajut sa realizeze ceea ce isi doreste: banii corup; eu nu merit sa am multi bani; saracii au sufletul mare; oamenilor inteligenti nu le pasa de bani; banii sunt radacina tuturor relelor; trebuie sa muncesti din greu pentru a castiga un ban cinstit; saracii sunt binecuvantati; oamenilor bogati le pasa doar de bani; etc.
            Asa se petrec de fapt lucrurile in orice directie, puterea noastra de focalizare este cea care furnizeaza rezultatele. In esenta deci un dispozitiv radionic creeaza o conexiune mentala externa, o sinapsa, pe care mintea o alimenteaza apoi permanent, ca si cum am fi creat o noua engrama, de data aceasta insa controlata.  Cu alte cuvinte un dispozitiv odata ce este acordat continua sa fie alimentat de catre minte, in mod automat (adica inconstient), ca o engrama. Aceasta noua conexiune creeaza premizele ca subiectul sa inteleaga care este modalitatea de a actiona pentru a atinge scopul focalizat cu ajutorul dispozitivului. Scopul se materializeaza atunci ca un lant de sincronicitati si intelegeri ca o veritabila magie.
            In momentul in care am formulat o propozitie cu ajutorul unui dispozitiv radionic si suntem interesati sa o atingem intregul univers parca conspira ca sa se realizeze acest lucru, cu conditia, repet, ca tinta (spre care este indreptata actiunea) sa vrea acest lucru si sa faca eforturi coerente cu ideea formulata.

Un sistem radionic cuprinde trei elemente:



1.-sursa de la care se emite influenta (denumita martor) si care poate fi : o idee-forta scrisa pe o bucata de hartie, o mantra, o culoare, un fragment de material sau de planta, un remediu homeopat,etc;


2.-tinta sau destinatia catre care se indreapta actiunea (denumita amprenta) care poate fi : o fotografie, un fr de par, semnatura sau numele scris pe o bucata de hartie, o picatura de saliva sau de sange pe o hartie, o bucata de unghie,etc. Daca vrem sa actionam asupra unei livezi putem folosi ca amprenta putin pamant si o bucata de creanga dintr-un copac. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand folosim ca amprenta o proba biologica (fir de par,sange,saliva,unghie).


3.-dispozitivul radionic

         
            Dispozitivul ATLANTIS funcționează pe baza principiilor radionicii. Acest aparat radionic extrem de puternic, este capabil sa manifeste si sa materializeze rapid orice fel de forme-gand sau intentii benefice.
Atlantis este un dispozitiv incorporat intr-o carcasa de plastic, avand 5 butoane de reglaj amplasate pe panoul frontal. In partea dreapta de deasupra cutiei este un stick-pad, iar in spate intrerupatorul de alimentare. In partea din fata se mai gasesc doua mufe pentru diverse experimente. Primele 4 butoane de reglaj din partea stanga, notate cu „Sample tuning” realizeaza acordarea inre martor si amprenta iar celalalt buton, notat pe aparat cu „Modulation” (modulatie), stabileste gradul de modulatie al semnalului util peste o purtatoare ce este emisa de aparat. In partea dreapta sus este amplasat un LED care indica daca aparatul este pornit sau oprit. Cele 5 butoane de acordare se regleaza in ordine, pornind de la stanga la dreapta.
           Dispozitivul mai cuprinde doua fante, una in partea superioara stanga si una in partea din spate dreapta, in care se introduc plicurile cu martorul respectiv amprenta.


           Ideea care se doreste a fi materializata trebuie sa fie formulata in termeni pozitivi, pe un ton ferm si la timpul prezent.
           Inainte de a utiliza Atlantis, persoana trebuie sa realizeze o constientizare. A conştientiza înseamnă un apel la substratul nostru cel mai profund, la subconştientul care ordonează şi armonizează totul, la scânteia divină existentă în fiecare fiinţă umană. Conştientizarea urmăreşte să înţelegem dacă acţiunea pe care vrem să o întreprindem este armonioasă pentru noi şi mediu.
           Constientizarea poate fi realizata usor de catre cei care practica o cale spirituala sau poate fi realizata simplu spunand o rugaciune precum „Tatal nostru” ori „Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, acum si aici te rog sa ma ajuti sa realizez aceasta actiune”. Constientizarea este un act recomandat inainte de orice actiune radionica. In acest fel, cel care utilizeaza dispozitivul este protjat de orice implicare nociva. La randul sau, fiecare dispozitiv are un fel de filtru care nu permite ca persoana sa-si faca rau.
           Dupa constientizare, primul lucru care trebuie facut este alegerea martorului si a amprentei. Dupa ce au fost alese, se introduc fiecare in cate un plic din plastic. Plicul cu martorul se introduce in fanta de deasupra aparatului iar cel cu amprenta in fanta situata in partea din spate dreapta.
Se aduc toate butoanele la „0” rotindu-le in sens invers acelor de ceasornic.
           Aparatul contine un dispozitiv de acordare care amplifica comunicarea operatorului cu Sinele si il face capabil sa regleze aparatul astfel incat sa se poata manifesta fenomenul dorit. Odata acordat sistemul, el ramane in functiune si actioneaza fara nici o interventie din partea operatorului. Cu cat acordarea este efectuata mai des cu atat sansele ca fenomenul sa se manifeste mai rapid cresc. Acordarea se realizeaza plimband degetul aratator de la mana dreapta (mana stanga pentru stangaci) pe pad-ul situat in partea superioara a cutiei. In acelasi timp se mentalizeaza ideea sau fenomenul care se doreste materializat.rotind usor de primul buton de acordare din stanga, pana cand se simte o senzatie de blocare pe pad a degetului ca si cum acesta s-ar lipi de pad. In acest moment acordarea este realizata. Aceeasi operatie se continua si cu celelalte 4 butoane. 
            Dupa ce se termina, se lasa aparatul in pozitia in care s-a facut acordarea fara a fi miscat. Locul in care este amplasat aparatul trebuie sa fie degajat, ferit de stresuri geopatogene sau surse radiante electromagnetic (televizoare, monitoare, telefoane mobile, etc). Acordarea se efectueaza cel putin o data pe zi.

 
Cum acționează dispozitivul :

           Dispozitivul radionic realizează o punte prin care mintea operatorului alimentează permanent un gând, fără ca utilizatorul să fie permanent focalizat şi conştient asupra lui. Stabilirea acordului, care durează câteva secunde, creează o sinapsă externă ce menţine în subconştient ideea pe care vrem să o manifestăm. Atunci se creează tot felul de conjuncturi care ne fac să înţelegem engramele care ne blocau, şi la un moment dat se produce un declic iar forma-gând mentalizată devine realitate.


Ce rezultate produce ATLANTIS :

- Pune în mișcare un potențial pozitiv imens care pur și simplu dizolvă blocaje, crează conjuncturi și sincronicități care conduc la producerea rezultatelor dorite;

- Accelerează de sute sau chiar mii de ori materializarea proceselor pentru care s-a acordat aparatul;

- Acordurile radionice conduc la trezirea conștiinței interioare, creșterea stării de luciditate și dispariția unor blocaje emoționale, psihice, fizice sau energetice;

- Produce momente de veritabilă iluminare în care ajungem să înțelegem aspectele care ne blocau și care a fost lanțul de sincronicități ce a dus la realizarea obiectivului propus;

- Neexcluzând formarea și menținerea unor obiceiuri sănătoase de viață, lucrul cu ATLANTIS contribuie la ameliorarea și vindecarea unor boli care nu au ajuns în stadii finale (utilizatorii ne-au relatat despre folosirea cu succes a aparatului în cazuri de ulcer duodenal, hemoragii interne, migrene, probleme cardiovasculare, dureri acute, etc.);

- Realizează o sinapsă externă ce menține în subconștient ideea pe care vrem să o manifestăm;

- Dinamizează centrii de forță din corp și conduce la activarea chakrelor;

- Stimulează apariția unor momente de maximă claritate mentală în care soluțiile ideale și răspunsurile la întrebările puse pot apărea cu ușurință.



           ATLANTIS are o sfera de aplicabilitate mare. Se pot face acţiuni radionice de materializare a formelor-gând pentru:


- sănătate și reechilibrare energetică

- prosperitate financiară;

- performanţe intelectuale;

- charismă;

- înţelegere şi iubire în relaţia de cuplu;

- trăiri şi experienţe mistice (evoluţie spirituală);

- succes în atingerea oricărui obiectiv personal.

           Acest aparat presupune o anumita sensibilitate din partea celui care il utilizeaza, sensibilitate care de altfel se trezeste destul de repede lucrand cu Atlantis. Acest aparat nu este facut neaparat sa vindece, el amplifica foarte mult forta mentalului celui care lucreaza cu el. De fapt, marea arta in realizarea unui dispozitiv radionic consta in reusita crearii unui sistem care sa poata fi influentat cat mai usor de mintea utilizatorului.


Reguli in cazul afirmatiilor :



- trebuie formulate la timpul prezent;

- sa spuna ceea ce se doreste, nu ceea ce nu se doreste;

- trebuie sa fie cat mai specifice posibil;

- sa contina cuvinte care declanseaza sentimente si emotii;

- sa se concentreze asupra celui mai bun rezultat posibil;

- trebuie facute prin propozitii pozitive;

- sa fie personale;

- nu trebuie sa contina comparatii;

- sa fie credibile;

- sa creeze echilibru;

- sa respecte principiul pastrarii secretului.

Eugen Bîrgăoanu, inginerul care a proiectat Atlantis şi liderul AIM Group a obtinut numeroase premii si distinctii :
- Medalia de aur în cadrul Salonului Internaţional de Inventică PRO INVENT, Ediţia a X-a, 2012, Cluj-Napoca, România, pentru aparatele realizate
- Locul I la Festivalul Nikola Tesla (Invenţii şi Inovaţii), Novi Sad, Serbia, octombrie 2012;
- Medalia de aur în 2011 tot la festivalul Nikola Tesla;
- Diplomă specială din partea Forumului de Inventatori Români şi Ordinului Ştiinţific Leonardo da Vinci pentru creativitate, 2011, Sevastopol;
- Diplomă specială la Conferinţa Internaţională Tehnologii – aplicaţii militare, simulări şi resurse, organizată de Universitatea Naţională de Apărare Carol I, aprilie 2012, Bucureşti, România.

Sursa informatii : AIM GROUP


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...