duminică, 8 aprilie 2012

Privirea magnetica

   

      Privirea magnetica este acea privire patrunzatoare ce o putem observa la multe persoane care reusesc sa-i stapaneasca si sa-i influenteze pe cei din jurul lor precum si sa-si impuna vointa asupra acestora.
      O persoana poate avea o privire magnetica din nastere dar,aceasta poate fi obtinuta si prin exercitii specifice.In ochii fiecarei persoane se poate ascunde o putere deosebita.O privire calma si luminoasa dar in acelasi timp patrunzatoare transmite mai bine dorintele si poate influenta mai mult persoanele din jur.

      Ea este deseori foarte utila si poate ajuta foarte mult :

-un profesor in activitatea didactica;
-un sef in fata subordonatilor;
-preotul in fata enoriasilor;
-vanzatorul in fata clientilor;
-medicul in fata pacientilor,etc.

      Efecte ale privirii magnetice :

-fascinatia celor din jur;
-atragerea persoanelor;
-atentia celor din jur va fi directionata catre persoana respectiva;
-complimente ale apropiatilor.

      Privirea magnetica inspira:  -calm;
                                                     -siguranta;
                                                     -forta de patrundere;
                                                     -vointa;
                                                     -transmiterea unei dorinte.

      Pentru a avea o privire magnetica trebuie sa eliminam atat senzatia de nervozitate cat si nelinistea pe care o avem in ochi, sa privim cat mai fix eliminand mobilitatea ochilor si stapanind miscarile acestora.Prin miscarea globilor oculari tresar si pleoapele punand in miscare astfel si muschii fruntii.


      Exercitii pentru obtinerea unei priviri magnetice :


       1.-Exercitiul va avea loc in fata unei oglinzi.Cel care il va executa va sta in fata oglinzii,isi va privi chipul,privind simultan intre sprancene imaginea din oglinda cu ambii ochi.Pentru usurinta in primele zile,punctul dintre sprancene poate fi marcat cu un creion dermatograf. Durata privitului in oglinda va dura aproximativ 3 minute.La fiecare aproximativ 5 zile se va adauga cate un minut in plus.
Atunci cand persoana va putea sa-si stapaneasca privirea timp de 15 minute,ea isi va micsora punctul desenat dintre sprancene si apoi i-l va insemna folosind culori din ce in ce mai pale.

       2.-Acest exercitiu consta in a separa un lucru (obiect) in detaliile care il formeaza.Spre exemplu atunci cand privesti o planta i-ti poti focaliza atentia asupra intregii plante sau i-ti poti focaliza atentia asupra detaliilor  precum: forma frunzelor,textura si culoarea lor,forma si textura partii lemnoase,etc.Incearca sa vizualizezi in minte un obiect sau lucru prin prisma partilor sale componente si a caracteristicilor sale.Acest lucru va activa anumite parti ale creierului ce au legatura cu ochii.Se va dezvolta gandirea rapida precum si spiritul de observatie.Atunci cand vorbim cu o persoana capacitatea de concentrare asupra modului cum aceasta vorbeste,isi misca ochii,pleoapele,buzele sau cum clipeste va fi mai mare.Puterea privirii magnetice va creste si ea.


       Cea mai buna verificare a privirii magnetice se poate face atunci cand stam de vorba cu cineva intre patru ochi sau pe animale domestice.Aceasta ne va ajuta sa ne dam seama daca avem sau am obtinut o privire magnetica.Atunci ne vom da seama cat de convingatori suntem si cat de eficienta este forta privirii.De asemenea privirea magnetica va fi insotita de expunerea cat mai clara a ideilor si a gandurilor iar acestea trebuie sa fie cat mai pe inteles posibil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...