sâmbătă, 24 decembrie 2011

Spionul de langa tine !

      Ce este un spion?
        Spionul este un agent angajat pentru urmarirea uneia sau mai multor persoane ori institutii , pentru obtinerea si strangerea de informatii cu scopul de a afla intentiile sau activitatile acestora.

      Spionajul psihic 
        Desi exista mai multe feluri de spionaj ,voi insista doar asupra uneia singure si anume asupra spionajului psihic , una dintre formele cele mai abile de spionaj.
                      
      Ce este si ce poate face un spion psihic?
        Un spion psihic este un spion ce poate fi capabil sa citeasca , sa vada , sa exploreze , si sa descrie de la distanta cu "ochii mintii" documente secrete , locuri secrete , aparate si obiecte precum si diverse activitati ale anumitor tinte.Spionul psihic calatoreste mental spre tinta aleasa si incearca sa obtina imagini mentale a ceea ce se afla in locul respectiv.Dupa obtinerea informatiilor el schiteaza ceea ce vede.Aceasta capacitate de a oferi informatii despre un obiect,persoana,loc sau eveniment se numeste "vedere la distanta"(VD).
         De asemenea un spion psihic poate chiar controla telepatic gandurile oamenilor influentand astfel actiunile acestora si avand chiar puterea si capacitatea de a ucide de la distanta prin accesarea subconstientului tintei.

         Vederea la distanta nu tine seama de spatiu si timp. Lyn Buchanan,una dintre cele mai recunoscute persoane cu capacitati paranormale si unul dintre spionii psihici americani,afirma ca are abilitatea de a accesa foarte usor oamenii mental pentru a le inregistra gandurile,sentimentele,planurile si intentiile.El chiar a fost insarcinat pe cand lucra in serviciile secrete americane sa acceseze mental diversi lideri pentru a le afla planurile sau pentru a-i influenta. Intr-o sedinta de vedere la distanta el afirma chiar ca a fost capabil sa-l vada pe Iisus, iar David Morehouse,un alt spion psihic a utilizat vederea la distanta pentru a vedea tablitele cu cele 10 porunci.
          Desi exista mai multe tipuri de vedere la distanta,cele mai importante sunt vederea la distanta controlata(VDC),dezvoltata de catre americani si vederea la distanta extinsa(VDE),dezvoltata de catre rusi.Cu mai multe detalii despre cele doua tipuri de vedere la distanta(VD),precum si cu deosebirile dintre acestea am sa revin intr-una dintre postarile urmatoare.
          Ingo Swann,cel care practic a fost initiatorul vederii la distanta controlate,afirma ca o persoana normala,neantrenata in vederea la distanta poate prezenta o acuratete in VD de 15%,ceea ce este normal,insa acest procent poate fi imbunatatit in timp prin exercitiu.

                                                                    Lyn Buchanan

        Asadar... spionii psihici sunt cat se poate de reali,exista cu adevarat si..."scaneaza" se pare gandurile si comportamentul nostru. Intrebarea care se pune este...suntem noi oare destul de capabili sa facem fata acestor atacuri psihice? Cum putem sti ca cel cu care stam la masa nu este un spion...sau ca cel din spatele nostru nu are si o alta "misiune" in afara celei ce o banuim sau  stim noi ca ar practica-o?
        Nimeni nu-ti poate garanta ca vecinul de la usa de vis-a-vis sau de deasupra apartamentului tau nu este un...spion.
        "Daca nu-ti controlezi singur mintea , cu siguranta ca se va gasi cineva sa o  faca"(John Allston).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...