sâmbătă, 24 decembrie 2011

Spionul de langa tine !

      Ce este un spion?
        Spionul este un agent angajat pentru urmarirea uneia sau mai multor persoane ori institutii , pentru obtinerea si strangerea de informatii cu scopul de a afla intentiile sau activitatile acestora.

      Spionajul psihic 
        Desi exista mai multe feluri de spionaj ,voi insista doar asupra uneia singure si anume asupra spionajului psihic , una dintre formele cele mai abile de spionaj.
                      
      Ce este si ce poate face un spion psihic?
        Un spion psihic este un spion ce poate fi capabil sa citeasca , sa vada , sa exploreze , si sa descrie de la distanta cu "ochii mintii" documente secrete , locuri secrete , aparate si obiecte precum si diverse activitati ale anumitor tinte.Spionul psihic calatoreste mental spre tinta aleasa si incearca sa obtina imagini mentale a ceea ce se afla in locul respectiv.Dupa obtinerea informatiilor el schiteaza ceea ce vede.Aceasta capacitate de a oferi informatii despre un obiect,persoana,loc sau eveniment se numeste "vedere la distanta"(VD).
         De asemenea un spion psihic poate chiar controla telepatic gandurile oamenilor influentand astfel actiunile acestora si avand chiar puterea si capacitatea de a ucide de la distanta prin accesarea subconstientului tintei.

         Vederea la distanta nu tine seama de spatiu si timp. Lyn Buchanan,una dintre cele mai recunoscute persoane cu capacitati paranormale si unul dintre spionii psihici americani,afirma ca are abilitatea de a accesa foarte usor oamenii mental pentru a le inregistra gandurile,sentimentele,planurile si intentiile.El chiar a fost insarcinat pe cand lucra in serviciile secrete americane sa acceseze mental diversi lideri pentru a le afla planurile sau pentru a-i influenta. Intr-o sedinta de vedere la distanta el afirma chiar ca a fost capabil sa-l vada pe Iisus, iar David Morehouse,un alt spion psihic a utilizat vederea la distanta pentru a vedea tablitele cu cele 10 porunci.
          Desi exista mai multe tipuri de vedere la distanta,cele mai importante sunt vederea la distanta controlata(VDC),dezvoltata de catre americani si vederea la distanta extinsa(VDE),dezvoltata de catre rusi.Cu mai multe detalii despre cele doua tipuri de vedere la distanta(VD),precum si cu deosebirile dintre acestea am sa revin intr-una dintre postarile urmatoare.
          Ingo Swann,cel care practic a fost initiatorul vederii la distanta controlate,afirma ca o persoana normala,neantrenata in vederea la distanta poate prezenta o acuratete in VD de 15%,ceea ce este normal,insa acest procent poate fi imbunatatit in timp prin exercitiu.

                                                                    Lyn Buchanan

        Asadar... spionii psihici sunt cat se poate de reali,exista cu adevarat si..."scaneaza" se pare gandurile si comportamentul nostru. Intrebarea care se pune este...suntem noi oare destul de capabili sa facem fata acestor atacuri psihice? Cum putem sti ca cel cu care stam la masa nu este un spion...sau ca cel din spatele nostru nu are si o alta "misiune" in afara celei ce o banuim sau  stim noi ca ar practica-o?
        Nimeni nu-ti poate garanta ca vecinul de la usa de vis-a-vis sau de deasupra apartamentului tau nu este un...spion.
        "Daca nu-ti controlezi singur mintea , cu siguranta ca se va gasi cineva sa o  faca"(John Allston).





6 comentarii:

  1. Pare desprins dintr-un SF articolul. E prima data cand citesc asa ceva si nu cred. In primul rand, ideea de a citi gandurile unei altei persoane e aberanta, iar daca ar fi s-o luam de buna
    ar insemna sa avem de-a face cu o putere oculta, poate asa s-ar explica cumva. Insa ma indoiesc ca o asemenea capacitate ar afecta o persoana credincioasa si care se roaga. (Binele e-ntotdeauna mai puternic ca raul, iar in cel putin una din cele4 evanghelii scrie ca Isus stia ce- i in om si n-avea trebuinta sa-i spuna cineva; nu scrie de niciun om sa fi avut aceasta putere). In al 2 lea rand, nu cred ca mintea poate fi controlata in felul prezentat in articol, deoarece exista forme mai concrete de control, prin mesaje subliminale. Asta iar e o chestiune interesanta, insa nu stiu dc e neaparat spionaj. Repet, acest spionaj e desprins din SF, nu cred ca exista dovezi concrete. Acuma nu trebuie sa fim paranoici si sa credem ca suntem urmariti si controlati de altii, la fel cum nu e bine sa fim prea increzatori in cei de langa noi, mai ales dc nu-i cunoastem bine. Personal, pot sa zic ca am avut de-a face cu spioni fizici care-mi erau colegi, dar e doar o deductie, niciodata nu s-au dat pe fatza in vileag. Daca e dificil sa-i demasti pe spionii fizici, pe asa-zisii spioni psihologici ar fi imposibil. (Apropo, spionajul de orice fel e o treaba foarte murdara si urata. Asta implica mereu tradare, egoism, avantaje proprii, duplicitate, sange rece - nimic pozitiv.) Cel mai important e sa nu uitam ca exista Cineva superior creatiei Sale, care isi cunoaste opera si stie ca-i doar un chip de lut cu o gandire marginita fatza de atotcunoasterea Sa.

    RăspundețiȘtergere
  2. SF-ul ca sa aiba audienta si clienti ,aduce un potop de fantezii ,cu substrat uman si pentru naivi aduce o exaltare credibila ,e un soi de amagire de sorginte satanica .

    RăspundețiȘtergere
  3. ..exista fapte si documente ce atesta existenta spionajului psihic (vezi Proiectul STAR GATE desecretizat de catre CIA in 1995, precum si cercetarile facute la Institutul de Cercetari Stanford(SRI),chiar de catre un fizician,Russell Targ).
    La inceput nici eu nu eram foarte convins,insa faptele au inceput sa ma conduca spre o alta convingere. Evident ca lucrurile astea nu le poate face oricine.Ele sunt posibile doar la atingerea anumitor stari de constiinta modificata.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...